ΕΛΕΝΗ ΚΑΡΑΒΟΛΑ
Tραπεζικός υπάλληλος. 

Σπούδασε μαθηματικός στο πανεπιστήμιο Κρήτης. Έχοντας δύο παιδιά διεκδίκησε μαχητικά τα εκπαιδευτικά δικαιώματα των μαθητών, μέσω της συμμετοχής σε Δ.Σ. συλλόγων γονέων και κηδεμόνων , για έξι συνεχόμενα έτη στον σύλλογο του Δημοτικού σχολείου Βαρθολομιού και τρία χρόνια στο μουσικό Γυμνάσιο – Λύκειο Βαρθολομιού. Βραβεύτηκε για την συνεισφορά της σε κοινωνικό φροντιστήριο , το οποίο έδινε την δυνατότητα στα παιδιά οικονομικών ασθενέστερων οικογενειών, να διεκδικήσουν μια θέση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Διατέλεσε ενεργό μέλος στο Δ.Σ. του μουσικοχορευτικού συλλόγου «Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΜΑΣ»., θεωρώντας ότι οι παραδόσεις είναι τρόποι έκφρασης, σκέψεις, πράξης και παρουσίας ενός τόπου κι ο παραδοσιακός χορός αποτελεί αναπόσπαστο ζωντανό τμήμα της ιστορικότητας μιας κοινωνίας.
Επέλεξε να γίνει μόνιμος κάτοικος Αμοργού με την οικογένεια της, εντυπωσιασμένη από την ομορφιά του νησιού και την καλοσύνη των ανθρώπων του. Πιστεύοντας ότι κάθε άνθρωπος που ζει μόνιμα στο νησί οφείλει να προσφέρει ενεργά στην καλυτέρευση των συνθηκών διαβίωσης και στην ισόρροπη και βιώσιμη ανάπτυξη του , είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος .
Η «ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ» απαιτεί έμπρακτη ελπιδοφόρα ευθύνη για το παρόν και το μέλλον της Αμοργού και τον κατοίκων της.