ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΛΑΒΙΑΝΟΣ
Επαγγελματίας, Μηχανικός Αυτοκινήτων

Ο Ελευθέριος Βλαβιανός γεννήθηκε το 1969 και μεγάλωσε στην Αμοργό, τέκνο της υπερπολύτεκνης οικογένειας του Σπυρίδωνα και της Ανίτσας Βλαβιανού από τη Λαγκάδα. Τελείωσε το Γυμνάσιο Αμοργού και ακολούθως σπούδασε Μηχανικός και Ηλεκτρολόγος Αυτοκινήτων στην Αθήνα, στη Σιβιτανίδειο Σχολή.
Η αγάπη του για τη δουλειά του τον βοήθησε να τελειώσει μεγάλο κύκλο τεχνικών σεμιναρίων στην εταιρεία ΤΟΥΟΤΑ, καθώς κατέχει και τον τίτλο του Master Technician.
Επαγγελματικά δραστηριοποιήθηκε πρώτα στο νησί της Νάξου, και παράλληλα και στην Αμοργό, έως και το 2012 και μετά γύρισε στο αγαπημένο του νησί την Αμοργό, όπου και διατηρεί συνεργείο-πωλήσεις αυτοκινήτων στην Αιγιάλη.
Πιστεύει ότι οι πολίτες θα πρέπει να είναι ενεργοί και να διακατέχονται από πατριωτισμό και ανιδιοτελή κίνητρα.
Έχει διατελέσει Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Αιγιάλης την περίοδο 2003-2006, Δημοτικός Σύμβουλος την περίοδο 2006-2010, Πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής Αιγιάλης την περίοδο 2006-2010, Μέλος και Ταμίας του Συλλόγου Γονέων Δημοτικού-Νηπιαγωγείου Αιγιάλης για δύο διετίες, Μέλος και Ταμίας του Συλλόγου Γινέων Γυμνασίου-Λυκείου για δύο διετίες, Μέλος Λιμενικού Ταμείου Νάξου, Αμοργού και Μικρών Κυκλάδων την περίοδο 2008-2010.
Τον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με ψάρεμα και περιπάτους.
Είναι παντρεμένος με την καθηγήτρια αγγλικών Μαρία Θεολογίτη και έχει τρία παιδιά, τον Σπύρο, τη Νικητία και την Ειρήνη.
Πιστεύει ότι προοπτική , γι’ αυτό το ωραίο και μοναδικό νησί είναι ο συνδυασμός: “Αμοργός, Συμμετοχή Δημιουργία“, διότι νέοι άνθρωποι αποφάσισαν να πάρουν το μέλλον της Αμοργού στα χέρια τους, έτσι ώστε να δημιουργηθούν οι συνθήκες, που θα εξασφαλίζουν τάξη στην καθημερινότητα και, προγραμματισμό με όραμά την ισόρροπη ανάπτυξη.