ΚΩΣΤΑΣ ΓΡΙΣΠΟΣ
Επαγγελματία

Γεννήθηκε στα Θολάρια Αμοργού και δραστηριοποιείτε επαγγελματικά στον τομέα της εστίασης . Με την συμμετοχή του σε πολιτιστικούς κι επαγγελματικούς συλλόγους απέδειξε κι αποδεικνύει έμπρακτος την ανιδιοτελή κοινωνική του προσφορά.
Στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές εξελέγχει Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Αμοργού και διατέλεσε με επιτυχία τα καθήκοντα στις Δημοτικές Επιτροπές Οικονομικών και Τουρισμού. Επίσης ήταν μέλος στο Λιμενικό Ταμείο Αμοργού.
Διοργάνωσε με τεράστια επιτυχία εκδήλωση προς τιμή της Ομάδας Αιγαίους το 2018, αναδεικνύοντας την παραδοσιακή μουσική και γαστρονομία.
Ως επαγγελματίας και πατέρας δύο παιδιών, θεωρεί ότι οι νέοι άνθρωποι είναι η ελπίδα του τόπου, όταν αναλαμβάνουν την ευθύνη να υπερασπιστούν το παρόν και το μέλλον του, με σεβασμό , όρεξη, μεράκι κι ανιδιοτέλεια.
Πιστεύει ακράδαντα ότι εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Η εμπειρία του ως Δημοτικό Σύμβουλος τον οδήγησε στο συμπέρασμα ότι η Αμοργός μπορεί και πρέπει απαγκιστρωθεί από τα βαρίδια ενός παλαιοκομματικού παρελθόντος και με την δυναμική νέων ανθρώπων να ορίσει μια δημιουργική πορεία για όλους τους κατοίκους με τον συνδυασμό: «Αμοργός, Συμμετοχή & Δημιουργία»!