ΣΟΦΙΑ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΑ

Γεννήθηκα το 1986 στην Αθήνα και μεγάλωσα στα Κατάπολα Αμοργού. Είμαι απόφοιτος του Τμήματος ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΣΜΗΤΟΛΟΓΙΑΣ ΑΤΕΙ ΑΘΗΝΩΝ και με την ολοκλήρωση των σπουδών μου αποφάσισα να δραστηριοποιηθώ επαγγελματικά στο αγαπημένο μου νησί, πιστεύοντας στη δυναμική που προσφέρει ο τόπος μας, ιδρύοντας το ινστιτούτο αισθητικής Opsis. Διετέλεσα πολυετές μέλος του Α.Ν.Π.Ο. Αμοργού και εκλέχθηκα για 2 χρόνια στο Δ.Σ. του Συλλόγου Επαγγελματιών Αμοργού.

Αποφάσισα να συμμετάσχω στο Δημοτικό συνδυασμό “Συμμετοχή & Δημιουργία”, με επικεφαλής τον Ελευθέριο Καραϊσκο, αφού ήταν εύκολο να διακρίνω την καθαρότητα των προθέσεων, αυτής της νεανικής και τόσο εργατικής ομάδας, που δημιουργήθηκε με μοναδικό γνώμονα την περαιτέρω ανάπτυξη του τόπου μας.

Μακριά από “παλαιολιθικές” νοοτροπίες, με το ρεαλιστικό και συνάμα τόσο δημιουργικό πρόγραμμα του συνδυασμού, μπορούμε συμμετέχοντας ενεργά και μέσω απόλυτης διαφάνειας να φτάσουμε την Αμοργό και τον Δήμο μας, εκεί που πραγματικά του αξίζει. Είναι καιρός να νιώσουμε περήφανοι για το Δήμο μας και να πιστέψουμε στις προοπτικές του, αγκαλιάζοντας όλους τους κατοίκους του και ζητώντας τους να γίνουν συμμέτοχοι, στο όραμά μας.